Vakantiehuizen

Heerlijk genieten van een vakantie in Ierland in een van de prachtige vakantiehuizen. Er zijn namelijk vele mooie vakantiehuisjes beschikbaar in Ierland. Als u namelijk naar Ierland op vakantie gaat met meer dan 2 personen kan het vaak al voordeliger zijn om een vakantiehuisje te boeken en dat is tevens vaak praktischer ook. Tevens zijn er diverse groepshuizen Ierland te boeken als u met meer dan 10 personen op vakantie gaat.

ierland-reizenVakantiehuisjes Dublin

In en rondom Dublin zijn diverse vakantiehuisjes te vinden, en vooral rondom Dublin. Als u echt middenin Dublin vakantie wilt vieren of een city trip wilt boeken dan komt u toch eerder uit op de hotels en appartementen. Gaat u echter voor een langere periode naar Dublin dan kunt u prima een vakantiehuis aan de rand van Dublin boeken. Dit is een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt verblijven en met de taxi of huurauto bent u zo in het centrum om lekker te shoppen of een van de prachtige bezienswaardigheden te bekijken. De prijzen van de diverse vakantiehuisjes in Dublin liggen niet al te hoog, en zeker als u gebruik maakt van een van de kortingsacties van onze partners Neckermann en Gallia kunt u heel voordelig een lekker weekje Dublin boeken.

Ierland verkennen

U kunt een vakantie naar Ierland boeken en daarbij gebruik maken van een van de arrangementen. Denk hierbij aan de verzorgde busreizen, of de reizen dat u met het vliegtuig naar Ierland afreist en vandaar met de huurauto een bepaalde route gaat rijden. Wat echter ook kan is lekker alles zelf regelen. Ierland is namelijk prima te bereiken met de eigen auto per Ferry, en van daaruit kunt u zelf uw eigen route bepalen. Als u lekker met het gezin op vakantie gaat dan is een vakantiehuisje aan de westkust van Ierland zeker een goede optie. Van daaruit kunt u namelijk eenvoudig de meest bijzondere plekjes van Ierland ontdekken en ’s avonds weer heerlijk in uw vakantiehuisje thuis komen en genieten.

De voordelen van een vakantiehuisje zijn toch wel dat u meer privacy heeft, u kunt met een grotere groep in een verblijf verblijven. En de prijs natuurlijk, een vakantiehuisje is namelijk een stuk goedkoper dan allemaal losse hotelkamers.