Vakantie

dublin-hotelIn Ierland op vakantie gaan is een leuke en unieke belevenis en is weer eens wat anders dan op vakantie gaan naar een zonnig land. Want naar Ierland gaat u niet op vakantie voor de zon, hoewel het in de zomer ook geen verkeerde temperatuur is. Maar naar Ierland gaat u op vakantie voor de prachtige en woeste natuur, de rijke cultuur en de prachtige omgevingen, rotskusten en mooie historie. Ierland is een land namelijk met een lange en rijke geschiedenis wat nog steeds duidelijk in het landschap terug te zien is. Verder heeft Ierland prachtige steden zoals Dublin en Belfast waar u heerlijk kunt genieten van van alles wat een oude Europese stad maar te bieden heeft, vele winkels, mooie monumentale panden, goede horeca en in Ierland natuurlijk de sfeervolle Ierse Pubs.

Wat te doen in Ierland?

Ierland is het land bij uitstek om te genieten van een rondreis. U kunt een rondreis door Ierland op vele manieren maken, aangezien Ierland nog redelijk dichtbij is kunt u met uw eigen auto of camper met de Ferry het kanaal oversteken om in Ierland lekker rond te gaan touren, maar u kunt er ook voor kiezen om het vliegtuig te pakken en vervolgens met een georganiseerde busreis rond te gaan reizen. Als laatste kunt u natuurlijk ook een auto ter plekke gaan huren zodat u alsnog met het vliegtuig naar dit mooie land toe kunt vliegen en een stuk kortere reistijd heeft om ter plekke te komen.

Hotels en accommodaties in Ierland

Ierland heeft vele soorten hotels, appartementen en andere accommodaties waar u kunt overnachten. Het is helemaal aan u waar u het meest van houdt, en natuurlijk wat uw budget is om een hotel te selecteren wat bij u past. U kunt namelijk ook ervoor kiezen om te overnachten in een van de vele kleine pensions en bed & breakfast plaatsen die Ierland heeft. Dit is misschien niet zo luxe als een groot hotel, maar de sfeer is er vaak erg huiselijk en dat heeft ook wel wat.