Citytrip

Ierland is een prachtig land om in te wandelen maar er zijn ook hele mooie steden geschikt voor een leuke citytrip, een citytrip naar Dublin is aan te raden en gemakkelijk te boeken via Gallia.

Dublin is een populaire stad met drukke winkelstraten en volle pubs en restaurants, de stad heeft weinig hoogbouw en kan aangemerkt worden als een prettige en groene stad, deze prachtige stad heeft vele culturele bezienswaardigheden met diverse musea zoals het National Museum, de Municipal Gallery (moderne kunst) en diverse kleine, en grote theaters waar mooie shows te bewonderen zijn. Het avondleven is erg gezellig doordat er veel jonge mensen in Dublin wonen, nachtclubs en cafe’s zijn er ook in overvloed.

Wanneer u een stedentrip boekt naar Dublin kunt u ook excursies bijboeken, bijvoorbeeld een bus rondrit met een gids die u alle highlights van deze stad laat zien, musea, gebouwen, kerken etc. Een van de bekendste toeristische attracties van Ierland is “The Guinness Storehouse”, een indrukwekkend museum gericht op Guinness, het bekende drankje uit Ierland!

Indien u een citytrip wilt boek naar Ierland raden wij u een van deze steden aan: Dublin, Cork en Belfast, de grootste en meest unieke steden die uitermate geschikt zijn voor een citytrip waar u zeker geen spijt van zult krijgen!

In Dublin zijn al hotels en Guesthouses te boeken vanaf €38,50 euro p.p.p.n. Bekijk het aanbod hier.

dublin-hotel

 BEST WESTERN PLUS Academy Plaza Hotel ***

dublin-hotel2O’Callaghan Davenport Hotel